juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla Profile
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
juju4ever / WTA / FLAVIA PENNETTA Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
- este o jucatoare italianca, nascuta pe data de 25 Februarie 1982 la Brindisi, actualmente rezidenta la Verbier in Elvetia.
- a fost initiata in tainele tenisului de tatal sau la varsta de 5 ani, este jucatoare de mana dreapta ce utilizeaza reverul cu doua maini, are o conditie fizica foarte buna, nu foarte inalta la 1.72 m dar bine proportionata cu o greutate de 58 kg.
- in afara tenisului este foarte pasionata de cursele de cai, muzica si culoarea negru iar ca model o are pe Monica Seles.
- profesionista din 2000 are 5 turnee de simplu si 6 la dublu castigate pana acum in cariera iar cea mai buna pozitie ocupata in clasamentul WTA la simplu a fost numarul 11 pe 9 Februarie 2009.
- cea mai buna performanta intr-un turneu de mare slam este sfert de finala la US Open in 2008 si 2009.

PARERE PERSONALA: Flavia este o jucatoare pe care o admir enorm, foarte talentata si muncitoare. Nu are un fizic deosebit de puternic insa o eleganta si o tehnica deosebita. Ca stil de joc face parte din jucatoarele despre care mie imi place sa spun ca realmente joaca tenis cu lovituri de atac nu "baloane"  ce ar caracteriza mai de graba un tenis defensiv, insa la nevoie Flavia se adapteaza si unui astfel de joc dovedind complexitate, o caracteristica esentiala. Este intr-o forma foarte buna si am mari asteptari de la ea in anul ce urmeaza. Pe langa un tenis frumos Flavia este o prezenta placuta pe teren , foarte feminina si delicata.


MULT SUCCES FLAVIA !!!                

flavia pennetta este jucatoare italianca, nascuta data februarie 1982 brindisi, rezidenta verbier

18.7KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la