juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
juju4ever / WTA / VERA ZVONAREVA Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
- s-a nascut pe 7 Septembrie 1984 la Moscova, este profesionista din septembrie 2000, jucatoare de mana dreapta nu foarte mobila dar extrem de puternica.
- il are ca antrenor pe Samuel Sumyk, in cariera a strans pana acum 9 titluri la simplu si 6 la dublu si cea mai buna clasare in clasamentul WTA la simplu pana acum a fost numarul 5 in 2009.
- Vera a inceput tenisul la varsta de 6 ani indrumata fiind de parintii sai care erau la randul lor sportivi de performanta - mama ei chiar a fost medaliata cu bronz la olimpiada de la Moscova din 1980 la hochei pe iarba.
- chiar daca a inceput tenisul din placere, odata cu primele victorii Vera a decis sa se implice mai mult si dintr-o simpla activitate aceasta sa devina un sport de performanta.
- este medaliata cu bronz la jocurile olimpice de la Beijing

PARERE PERSONALA: Vera Zvonareva pentru mine este o prezenta foarte interesanta si chiar imi face placere sa o urmaresc. Nu este o jucatoare din cale afara de talentata dar foarte muncitoare cu un tenis curat. Are o ambitie iesita din comun si nu poti sa nu observi asta pentru ca nu stiu cate jucatoare plang aproape la fiecare meci pierdut asa cum o face ea. Este una din putinele jucatoare care este simpatica si cand rade si cand plange !!! Sper sa fie acolo in top pentru ca merita. Are o atitudine de nota 10, si in plus o simpatizez si mai mult pentru ca este fana Roxette o formatie pe care si eu o indragesc foarte mult.

FII TARE VERA !!! MULT NOROC !!!              

vera zvonareva s-a nascut septembrie 1984 moscova, este din septembrie 2000, jucatoare mana dreapta

11KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la