juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
juju4ever / ATP / Juan Martín del Potro Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
oans
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 924
Juan Martín del Potro (n. 23 septembrie 1988, Tandil, Argentina) este un jucător profesionist de tenis, din Argentina. Este deţinătorul titlului la Openul Statelor Unite după victoria din 2009 în faţa lui Roger Federer.Cea mai înaltă poziţie ocupată în clasamentul mondial a fost locul 5, atins în aprilie 2009.

În august 2008 a devenit primul jucător din istoria Asociaţiei Profesioniste care a câştigat primele sale patru trofee în tot atâtea turnee consecutive.
Juan Martín del Potro şi-a început cariera sub îndrumarea antrenorului Marcelo Gómez, iar primii paşi la profesionism i-a făcut alături de italianul Ugo Colombini care din 2006 a devenit agentul său. În acelaşi an, de pregătirea lui del Potro se ocupă argentinianul Franco Davin, un fost jucător profesionist şi căpitan al echipei de Cupa Davis a ţării sale. Davin este câştigător al Open România în 1994. Alături de Davin, del Potro a cunoscut cele mai mari succese şi o ascensiune vergininoasă spre topul mondial, fiind pe locul 75 înainte de a lucra cu el.
Del Potro are un serviciu puternic şi joacă foarte ofensiv de pe linia de fund a terenului. Are o lovitură de dreapta foarte puternică, iar backhandul îl execută cu două mâini. În ciuda înălţimii, argentinianul este considerat unul dintre cei mai rapizi jucători din circuitul profesionist.


_______________________________________
"Fiecare poartă în sine veşnicia."

pus acum 14 ani
   
oans
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 924


juan martín del potro

12.5KB


_______________________________________
"Fiecare poartă în sine veşnicia."

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la