juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
juju4ever / WTA / NA LI Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
- nascuta pe 26 Februarie 1982 la Hubei, China, Na Li este o jucatoare de mana dreapta avand un rever cu doua maini iar suprafata de joc favorita este Hard-ul.
- a inceput tenisul la varsta de 9 ani, il are ca antrenor pe Jinag Shan si printre pasiunile ei in afara de tenis se pot remarca inotul si cititul.
- are 2 titluri la simplu si 2 titluri la dublu in cariera sa iar cea mai buna pozitie ocupata in clasamentul WTA la simplu a fost numarul 16 pe 15 Ianuarie 2007.
- in turneele de Mare Slam cea mai buna performanta este sfertul de finala atins in  2006 la Wimbledon si in 2009 la US Open.

PARERE PERSONALA: Na Li este o jucatoare foarte buna cu un joc destul de complex care este capabila sa bata pe oricine. Exista insa o mare problema la ea si anume emotivitatea excesiva care dupa parerea mea a impiedicat-o pana acum sa-si atinga obiectivul respectiv intrarea in primele 10 jucatoare ale lumii. Insa este o jucatoare frumoasa ca stil de joc si o prezenta unica in tenisul feminin si marturisesc ca imi place si abia astept sa comentez meciurile ei. O respect si cred in potentialul ei fantastic !!!

NA LI ESTI O JUCATOARE DEOSEBITA !!! TE SUSTIN !!!                

nascuta februarie 1982 hubei, china, este jucatoare mana dreapta avand rever doua maini iar

31.7KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la