juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Dulci-k 22 ani
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
juju4ever / WTA / MARION BARTOLI Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
- nascuta pe 2 Octombrie 1984 la Le Puy En Velay, Retournac, Franta si actualmente rezidenta la Geneva in Elvetia.
- Marion este o jucatoare ce utilizeaza pe ambele parti, atat pe forehand cat si pe rever, doua maini, un fizic nu foarte bine pus la punct insa o jucatoare puternica capabila sa gaseasca unghiuri dintre cele mai spectaculoase.
- incurajata sa practice tenisul de tatal sau, medic de profesie, de la varsta de 6 ani, este profesionista din februarie 2000 si o are ca model pe Monica Seles in tenisul feminin si Pete Sampras in tenisul masculin dar o admira de asemenea si pe Elena Dementieva dintre jucatoarele aflate in circuit.
- are 5 turnee WTA la simplu castigate in cariera si 3 titluri la dublu insa de mentionat faptul ca nu mai joaca dublu din iulie 2007.
- in turneele de Mare Slam cea mai buna performanta este finala de la Wimbledon din 2007 iar cea mai buna pozitie in clasament a fost locul 9 in octombrie 2007.

PARERE PERSONALA: Marion este o jucatoare speciala pentru mine la fel ca si Elena Dementieva fiind cele doua jucatoare pe care le-am sustinut in perioada cat Justine s-a retras insa odata cu revenirea lui JUJU lucrurile se schimba. Insa o voi sustine pe Marion in continuare in toate meciurile pe care le va disputa. O consider o jucatoare frumoasa ca prezenta, stil si atitudine si are calitatea numarul unu pentru o femeie - feminitate -. Usor ingamfata as spune insa deosebit de eleganta in gesturi si comportament. Marion a dovedit ca este o jucatoare puternica si periculoasa impunand respect si ingrijorare printre adversare. Sper ca in anul ce va urma sa fie intr-o forma excelenta si sa ne incante cu un tenis minunat.

ALLEZ MARION !!!!! ALLEZ MARION !!!! ALLEZ MARION !!!!!                

marion bartoli nascuta octombrie 1984 puy velay, retournac, franta rezidenta geneva elvetia.- marion

33.9KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la