juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
juju4ever / WTA / ELENA DEMENTIEVA Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
- este nascuta pe 15 Octombrie 1981 la Moscova, Rusia si actualmente rezidenta la Montecarlo, Monaco.
- tatal Viatcheslav , inginer electrician , si mama Vera , profesoara , amandoi i-au inspirat Elenei pasiunea pentru tenis inca de la varsta de 7 ani .
- la inceput Elena s-a confruntat cu multe probleme fiind refuzata de doua dintre cele mai bune cluburi din Rusia - Dynamo si Central Red Army Club - pe motiv ca avea mici probleme la deplasarea in teren . Intr-un final a fost acceptata de Spartak Club unde a fost antrenata de Rauza Islanova nimeni alta decat mama  lui Marat Safin .
- s-a antrenat cu Rauza Islanova trei ani in care ,dupa spusele ei, a invatat ce-l mai important lucru respectiv sa nu cedeze niciodata pentru ca un meci se incheie numai atunci cand adversarii isi dau mana .
- dupa aceasta perioada, sub bagheta lui Sergei Paskov , la Central Red Army Club unde fusese initial respinsa , Elena si-a schimbat radical tehnica si a invatat cum sa domine terenul . Tot aici a reusit sa-si perfectioneze si lovitura de rever cu doua maini , fapt ce i-a adus o mare stabilitate si constanta in joc .
- pe data de 25 August 1998 devine jucatoare profesionista .
- in intreaga s-a cariera Elena a adunat 14 titluri WTA la simplu dintre care cel mai important este titlul olimpic obtinut la Beijing in 2008 , si 6 titluri la dublu . Din pacate Elena nu are nici un titlu de Mare Slem in cariera dar timpul nu e inca pierdut , are insa doua finale in 2004 la Roland Garros si US Open.

PARERE PERSONALA: Elena este jucatoarea mea preferata alaturi de Justine si imi doresc din tot sufletul sa nu se intalneasca decat in finala daca este posibil, orice intalnire dintre ele mai devreme m-ar face extrem de nefericit. Elena este o jucatoare extraordinara, cu cel mai solid si feminin aspect, impecabil proportionata 1.80m si 68kg, tehnica foarte buna din spatele terenului insa in ultimul timp si-a imbunatatit si jocul la fileu. Are totusi o problema si anume tracul din fazele superioare din turneele de Mare Slam unde ajunge cu usurinta pana in sferturi sau semifinale dar acolo se intampla un blocaj emotional si apar problemele, asta cred ca este explicatia si pentru faptul ca pana acum nu a castigat un turneu din elita celor 4. Insa eu am incredere in Elena si simt ca va veni si randul ei, sper chiar de ce nu la anul sa asistam la primul ei turneu de mare slam castigat. In final nu pot decat sa imi reafirm admiratia pentru ea si divinitatea sa-i dea norocul necesar pentru a fi o jucatoare implinita.

      MULT SUCCES SI MULT NOROC ELENA !!! EU CRED IN TINE SI IN POTENTIALUL TAU !!!                    

elena dementieva este nascuta octombrie 1981 moscova, rusia rezidenta monaco.- tatal inginer mama

18.6KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la