juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca xxx
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 43 ani
juju4ever / WTA / JELENA DOKIC Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
- nascuta pe data de 12 Aprilie 1983 la Osijek in Croatia, Jelena este actualmente rezidenta la Montecarlo, Monaco.
- jucatoare de mana dreapta, utilizeaza reverul cu doua maini, are o inaltime medie de 1.75m si o greutate de 60 kg.
- pe langa tenis este foarte pasionata de filme si muzica si desi este de nationalitate sarba a adoptat si cetatenia australiana, Australia fiind de altfel si tara pentru care concureaza in prezent.
- profesionista din 1998, Jelena are pana in prezent 5 titluri la simplu si 4 la dublu iar cea mai buna clasare in circuitul WTA a fost pozitia cu numarul 4 in perioada 19 August - 22 Septembrie 2002.
- in turneele de Mare Slam cea mai buna performanta este semifinala de la Wimbledon din 2000 dar si sfertul de finala de la US Open din 2009 care a readus-o practic in prima suta mondiala dupa lunga absenta. Este si castigatoare a Cupei Hoffman in 1999.

PARERE PERSONALA: Cand vine vorba de Jelena chiar nu stiu de unde as putea sa incep pentru ca are o poveste de viata tulburatoare. Am avut privilegiul de a o urmari in anii de glorie ai ei respectiv 1998-2002 si la acel moment pentru mine era o Martina Hingis dar avea si ceva in plus pe langa talentul iesit din comun - forta-. Ajunsese pe locul 4 mondial si nu aveam nici cel mai mic dubiu ca va deveni numarul 1 insa cu un tata care si-a batut joc de ea, a facut-o de ras peste tot cu comportamentul lui, nu putea avea decat un singur efect si anume i-a zdruncinat complet psihicul firav de copila de 19 ani. Alaturi de Martina Hingis si Patty Schnyder, Jelena este cea mai talentata. Ma bucura revenirea ei din 2009 si mai ales performanta de la Australian Open. Imi doresc sa redevina pustoaica din trecut care juca fara nici o retinere un tenis minunat. Pentru mine Jelena are un loc special in ceea ce priveste acest sport si niciodata nu o voi putea critica pentru ca stiu prin ce a trecut si nu credeam ca o sa mai revina. Ma bucur ca si-a pus ordine  in viata personala si in 2010 vreau sa o vad castigand un turneu , fie el si cel mai mic. Nu pot sa inchei aceasta parere personala fara sa-i citez cuvintele care pe mine m-au lasat fara replica : "There are hard times, there are good times, you have to deal with that. I like the life that i have, but it's certainly not an easy life, even if I wouldn't change it for anything !".

JELENA MULT SUCCES !!! ESTI FOARTE TALENTATA !!!                

jelena dokic nascuta data aprilie 1983 osijek croatia, jelena este rezidenta monaco.- jucatoare mana

27.9KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la