juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
juju4ever / WTA / SERENA WILLIAMS Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
- s-a nascut pe data de 26 Septembrie 1981 la Saginaw, Michigan si este actualmente rezidenta la Palm Beach Gardens in Florida, S.U.A..
- Serena este jucatoare de mana dreapta ce utilizeaza reverul cu doua maini, are o deplasare in teren nu foarte buna si o mobilitate scazuta insa compenseaza printr-o forta extraordinara fiind poate cea mai puternica din circuit alaturi de sora sa mai mare Venus. Una din marile pasiuni ale ei pe langa tenis este moda fiind foarte implicata in diferite evenimente ce au legatura cu acest domeniu.
- profesionista din anul 1995, are pana acum in cariera sa 34 de titluri castigate la simplu si 14 la dublu iar cea mai buna pozitie ocupata in clasamentul WTA este numarul 1, loc pe care a fost prima data in 8 iulie 2002 si pe care se afla si in prezent depasind-o de curand pe Dinara Safina.
- in turneele de Mare Slam putem spune ca Serena este o jucatoare implinita cucerindu-le pe toate patru respectiv de 4 ori Australian Open (2003,2005,2007,2009), o singura data Roland Garros-ul in 2002, de 3 ori Wimbledonul (2002,2003,2009) si de 3 ori US Open-ul (1999,2002,2008).

PARERE PERSONALA: Pana nu demult nu eram un sustinator al Serenei Williams intrucat nu puteam sa-mi dau seama daca este sau nu o jucatoare talentata pentru ca se suprapunea foarte mult cu forta care este una devastatoare. Insa la US Openul din acest an -2009- am realizat ca Serena este talentata si are niste lovituri foarte precise. Poate par prost insa abia acum am realizat de ce Serena e o mare campioana -pentru ca pe langa forta distrugatoare are si talent, evident nu la fel de mult ca Justine sau Jelena Dokic dar are-. Ce m-a determinat si mai mult sa solidarizez cu Serena a fost si semifinala pierduta la Us Open 2009 cu Kim Clijters fiind realmente "talharita" de o arbitra de linie nesimtita si venala care ofera minge de meci  lui Kim pentru greseala de picior a Serenei. Asa ceva nu se face pe un teren de tenis, si chiar daca ar fi fost nu ar fi trebuit sa intervina pentru ca nu numai ca a salvat-o pe Serena si a transformat-o in victima dar i-a stricat si victoria lui Kim care a fost superioara in acel meci pe care cred ca oricum l-ar fi castigat. Serena a fost blanda , eu unul ii spargeam capul cu racheta arbitrei respective, si sa nu mai punem la socoteala ca Serena juca la ea acasa si cu atat mai mult bagarea in seama a arbitrei este de o idiotenie si o cretinitate iesita din comun. Poate am parut stresant cu povestirea acestui eveniment insa a contat foarte mult in schimbarea impresiei pe care o aveam fata de Serena. Nu pot sa zic ca o simpatizez dar este o mare campioana si o respect din toate punctele de vedere, si chiar joaca tenis. Are o atitudine impecabila atat pe teren cat si in afara lui.

GO SERENA , ESTI O MARE CAMPIOANA !!!                

serena williams s-a nascut data septembrie 1981 saginaw, michigan este rezidenta palm beach gardens

44.8KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la