juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92 25 ani
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
juju4ever / Turnee de tenis / WTA - BRISBANE - ianuarie 2010 Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Turneul de la Brisbane deschide noul an competitional pentru tenisul feminin dar in acest an el are si o semnificatie aparte pentru ca este si turneul la care revine Justine Henin - o mare campioana, o jucatoare talentata si muncitoare care sper sa dovedeasca ca tenisul e ca mersul pe bicicleta si ca nu se uita niciodata si nu in ultimul rand favorita mea - . Chiar daca nu va castiga turneul nu consider o tragedie pentru ca sa recunoastem e destul de greu sa revii dupa 18 luni de absenta competitionala insa cred ca Justine nu a stat prea departe de terenul de tenis la fel ca si compatrioata ei Kim Clijters care sincer dupa parerea mea joaca mult mai bine acum decat in trecut, poate faptul ca si-a intemeiat o familie, e fericita si implinita au ajutat-o pe Kim sa priveasca cu alti ochi si cu o alta atitudine tenisul, fapt ce a dat si rezultate uimitoare la ultimul Grand Slem.
Mult succes lui Justine si sper sa faca meciuri bune !!!


                                   ALLEZ JUSTINE !!!            


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Un debut de turneu si de an competitional excelent pentru Justine la turneul de la Brisbane. Un prim meci foarte greu impotriva unei jucatoare puternice si masive cum este Nadia Petrova nu este de dorit insa Justine a facut fata intr-un mod admirabil si desi scorul pare strans respectiv 7/5 7/5, avand privilegiul de a urmari meciul datorita celor de la Eurosport chiar daca la o ora destul de devreme pentru tara noastra -7 dimineata-, pot sa spun ca Justine a controlat meciul in totalitate fara a da emotii. A jucat perfect punctele importante aratand totodata un tenis de calitate cu acelasi prim serviciu extrem de bine plasat, cu acelasi rever de care imi era atat dor si care a functionat bine, un joc la fileu foarte bun si o deplasare in teren acceptabila nu la potential maxim. Totusi sincer Justine mi s-a parut un pic moale si un pic cam palida insa cu toate acestea a castigat si asta e cel mai important pentru moralul ei. In continuare sper intr-un turneu bun dar cel mai important este urmatorul meci pe care il va disputa in compania lui Sesile Karatantcheva o jucatoare tenace pe care sper de asemenea sper sa o vad rapusa. E greu sa treci de la o lupta cu un "taur rusesc" asa cum este Nadia Petrova la un "spiridus bulgar" cum este Karatantcheva insa Justine are toate calitatile sa faca fata oricarei adversare. In incheiere nu pot sa zic decat ca nu regret faptul ca m-am trezit asa de dimineata sa o vad pe Justine pentru ca realmente este o placere sa o vezi pe teren mai ales dupa o absenta destul de lunga. Justine este favorita mea din 2000 si asa va ramane si am toata increderea ca atat timp cat va mai juca o va face excelent. Tenisul fara JUJU nu este tenis !!!

                 ALLEZ JUSTINE !!!                  


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Justine s-a calificat in sferturile de finala dupa un meci ceva mai facil disputat in compania lui Sesil Karatantcheva care nu s-a ridicat la valoarea adversarei. Scorul a fost unul normal as spune 6/4 6/3 insa din ce am vazut cred ca Justine inca nu joaca la potential maxim ci doar undeva la 60-70% insa chiar si asa pare sa faca fata. In sferturi ea o va intalni pe Melinda Czink o jucatoare despre care eu am auzit undeva prin 2008 pentru prima oara insa este o jucatoare tenace, luptatoare care poate produce surprize insa Justine joaca din ce in ce mai bine de la meci la meci, REVERUL a ramas unul senzational, ucigator, devastator singurul lucru la care se simte ca a lipsit 18 luni din competitii este clar conditia fizica , imi pare un pic palida reafirm insa cu siguranta treptat isi va reveni. Nu as fi suparat sa nu castige turneul de la Brisbane insa evolutia este cea mai importanta si ea se vede.
Mult succes lui Justine in meciul din sferturi si imi doresc sa comentez numai asfel despre ea, imi va fi cu siguranta mai greu daca va pierde insa cu siguranta va veni si acel moment sper eu cat mai tarziu.
De asemenea un alt meci interesant de urmarit tot la acest turneu este sfertul de finala Kim Clijters cu Lucie Safarova dar si evolutia Annei Ivanovic care pare incetul cu incetul cu incetul isi revine.

                  ALLEZ JUSTINE !!!

                                     


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Povestea continua !!! Justine s-a calificat in semifinale la Brisbane dupa un meci greu cu tenacea jucatoare Melinda Czink. Primul set a fost adjudecat de JUJU cu scorul de 6/2 iar cel de-al doilea i-a revenit Melindei cu scorul de 6/3. Īn decisiv dupa o lupta apriga si 6 mingi de meci Justine se impune in tie-break 7/6 (5). Intr-o declaratie din dimineata premergatoare acestui meci antrenorul Carlos Rodriguez a afirmat ca Justine nu s-a odihnit cum trebuie insa trebuie sa faca fata si in astfel de situatii daca vrea sa fie in continuare o jucatoare de top. Nimic mai adevarat si sincer oboseala s-a vazut foarte clar pe chipul lui Justine. Sper ca acest turneu sa fie unul pregatitor si astfel de probleme sa nu apara la Australian Open. Conchizand jocul lui Justine a fost unul bun in conditiile date insa va avea nevoie de ceva mai mult cred pentru a putea sa o invinga pe adversara ei urmatoare respectiv Anna Ivanovic, primul mare test pentru JUJU, care revine si ea dupa o pauza de trei luni retragandu-se in octombrie anul trecut si ne mai participand la nici un turneu din sesiunea de toamna. Motivatia Annei a fost oboseala mare acumulata in prima parte a anului insa dupa parerea mea si-a revenit si este gata sa faca fata cu brio tenisului. O semifinala interesanta Justine - Anna pe care cu siguranța o voi urmari. Īn cealalta semifinala se vor intalni Kim Clijters si nemtoaica Andrea Petkovic. Mult succes lui Justine si mi-as dori o finala cu Kim. Este ceva ce multa lume preconizeaza respectiv o dominatie completa a belgiencelor si cand zic belgiencelor o iau in calcul si pe Yanina Wickmaier care pare sa completeze un trio formidabil.

      ALLEZ JUSTINE !!!                        


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
O finala de vis la Brisbane intre doua jucatoare de legenda Kim Clijters si Justine Henin. Desi nu am simpatizat-o niciodata pe Kim am respectat-o pentru modul cum joaca respectiv exceptional. Sper insa ca Justine sa dea tot ce are mai bun in meciul din finala si sa porneasca in noua ei cariera cu o victorie. In semifinale Justine a avut un meci lejer cu Anna care sincer nu a jucat la potentialul ei obisnuit ci mult sub. Scorul a fost unul care nu cred ca ii reflecta valoarea Annei respectiv 6/3 6/2 insa asta este, trebuie sa treaca peste acest meci si sa se pregateasca intens ca anul tenisistic abia a inceput. De cealalta parte Kim a trecut si ea lejer de Andrea Petkovic cu scorul de 6/2 6/4 si anunta serioase intentii de dominare a tenisului in anul ce urmeaza. Astept cu nerabdare sa vad cine va ridica trofeul la Brisbane, sper sa fie JUSTINE.

                      ALLEZ JUSTINE !!!        


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Dupa o finala dramatica realmente Kim Clijters reuseste sa se impuna in fata lui Justine cu scorul de 6/3 4/6 7/6. Meciul a fost unul nebun inceput foarte tare de Kim care cnducea la un moment dat cu scorul de 6/3 si 4/1 insa JUJU castiga 8 ghemuri consecutiv si egaleaza la seturi iar in decisiv are 3/0. Kim reuseste sa se adune si egaleaza la 3 apoi Justine se distanteaza din nou la doua ghemuri 5/3 insa Kim prin magie salveaza doua mingi de meci ale lui Justine si egaleaza la 5. Se intra in tie-break pana la urma unde Kim castiga 8-6 . Un meci frumos insa trist ca a pierdut Justine insa este normal sa nu joace la potentialul ei maxim. Oricum la cum a jucat acum cand nu e refacuta complet fizic cred ca in doua luni nu o sa-i mai stea nimeni in cale. Justine va fi numarul 1 din nou fara indoiala. Acum astept cu nerabdare  turneul de la Melbourne unde sper intr-un triumf al lui Justine!!! Totusi nu vreau sa-i rapesc din meritele lui Kim care a luptat,a jucat extraordinar si poate e mai bine sa fi castigat aici si sa piarda la Justine la Australian Open.

                  ALLEZ JUSTINE !!!        


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
WTA - BRISBANE - IANUARIE 2010



                                KIM CLIJTERS - WINNER 

wta brisbane ianuarie 2010 wta brisbane ianuarie 2010           

27.9KB


pus acum 14 ani
   
oans
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 924
Justine a pierdut din pacate finala de la Brisbane
Dar totusi avem motive de bucurie.O finala jucata in primul turneu dupa o lunga pauza este un rezultat foarte bun     
Regret sincer ca nu am putut urmarii si meciurile lui Justine,din cauza programului pe care il am si care face imposibil sa urmaresc partidele   Dar am citit comentariile si astfel mi-am facut o parere asupra meciurilor.
Cu siguranta in cateva luni nimeni nu ii va mai sta in cale! 


_______________________________________
"Fiecare poartă īn sine veşnicia."

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la