juju4ever
Juju-la champione de notre coeurs
Lista Forumurilor Pe Tematici
juju4ever | Inregistrare | Login

POZE JUJU4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha Profile
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
juju4ever / Turnee de tenis / WTA - AUCKLAND - ianuarie 2010 Moderat de tavy2008
Autor
Mesaj Pagini: 1
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Este un turneu organizat in Noua Zeelanda inclus in categoria celor premergatoare marelui Slem din Australia la fel ca turneele de la Brisbane sau Sidney. Castigatoare anul trecut a fost o alta jucatoare pe care o admir foarte mult respectiv Elena Dementieva. Un turneu interesant pe care Elena nu il va putea apara ea fiind implicata in meciurile pentru Cupa Hoffman la care tin sa mentionez ca in sfarsit mergem si noi cu cei mai buni doi romani la masculin si feminin si anume Victor Hanescu si Sorana Carstea care, sper eu, vor face o figura frumoasa.

pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
A inceput si turneul de la Auckland, unul interesant insa fara rezultate surprinzatoare dupa primele meciuri. O jucatoare pe care o admir si care sper sa confirme anul asta forma buna din finalul de an 2009 dupa semifinala de la US Open, este vorba bineinteles de Yanina Wickmaier, a trecut lejer in turul secund de Julia Goerges cu scorul de 6/3 7/5. Urmatorul ei meci va fi fie in compania Elenei Baltacha, o englezoaica venita din calificari, fie in compania compatrioatei noastre Raluca Olaru careia personal ii tin pumnii, e o jucatoare muncitoare. De asemenea si Flavia Penneta si ea aflata la acest turneu a trecut in turul secund de americanca Jill Crybas scor 6/2 6/4 iar dina pacate o alta compatrioata Alexandra Dulgheru a fost surclasata catergoric de Dominika Ciubulkova scor 6/0 6/3.
Este un turneu interesant, pregatitor pentru Australian Open si consider ca merita urmarit. Cu siguranta in fazele superioare vom avea si meciuri mai tari.

                   


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Si turneul de la Auckland a ajuns in faza sferturilor de finala unde nu sunt surprize pana acum favoritele reusind sa-si respecte cartea de vizita. Yanina Wickmaier favorita mea la acest turneu merge mai departe dupa o victorie facila impotriva romancei noastre Raluca Olaru si o va intalni pe Kimiko Date Krumm care a invins-o pe Virginie Razzano. Personal nu cred ca japoneza poate s-o incurce pe Yanina si chiar as fi foarte suparat sa o faca. De asemenea o alta jucatoare pentru care am o simpatie speciala Flavia Penneta isi mentine forma buna si merge in sferturi dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro destul de facil 6/2 6/2 urmand sa joace impotriva slovacei Dominika Ciubulkova care a trecut de Aravane Rezai cu scorul de 6/3 6/4. Iar nu cred ca Flavia s-ar putea incurca in meciul din sferturi si din nou as fi suparat pentru ca acum poate sunt subiectiv nu-mi place stilul de joc al Ciubulkovei. Celelalte doua meciuri din sferturi sunt Francesca Schiavone cu Alize Cornet care a batut-o in turul precedent pe Elena Vesnina de o maniera surprinzator de lejera 6/1 6/1 si celalalt meci Shahar Peer cu Maria Kirilenko.

                       


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
S-au conturat si la Auckland semifinalele unde s-au calificat Yanina Wickmaier care a dispus lejer de japoneza Kimiko Date Krumm scor 6/2 6/2 un rezultat care personal ma incanta, apoi Shahaar Peer a dispus de Maria Kirilenko in trei seturi 6/0 3/6 6/1 si urmeaza sa o intalneasca pe Yanina. Un meci interesant in faza semifinalelor si in care Yanina astept sa confirme o forma buna aratata pana acum. Īn cealalta semifinala se vor intalni Flavia Penneta care a invins-o pe Ciubulkova foarte usor 6/1 6/2 si Francesca Schiavone care a trecut de Alize Cornet scor 6/2 6/3. Imi doresc o finala Flavia - Yanina in care cea din urma sa triumfe insa nu as fi foarte suparat daca ar pierde pentru ca o simpatizez la fel de mult si pe Flavia. Ar fi un meci excelent la care nu o sa am cum sa ma supar.

                   


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
O finala pe care mi-am dorit-o Flavia - Yanina in care nu pot sa spun ca as avea vreo favorita poate voi tine putin mai mult cu belgianca. Yanina a trecut in semifinale de Shahaar Peer cu scorul de 6/4 7/5 si arata ca este o jucatoare promitatoare. Flavia demoleaza totul in calea ei fara sa ii puna vreo adversara nici cele mai mici probleme. Efectiv a distrus-o si pe Francesca Schiavone scor 6/0 6/3. Flavia este inspaimantator de buna in acest debut de an si cred ca va avea un cuvant greu de spus in 2010 si de ce nu sa castige si un turneu de mare slem. Imi doresc un meci frumos ca si cele doua jucatoare!!!

                          


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
Yanina Wickmayer este noua detinatoare a titlului la Auckland. Dupa un meci bun in care desi plecase cu un usor dezavantaj in primul set fiind condusa cu scorul de 3-1 in final a reusit sa se impuna fara emotii cu 6/3 6/2 in fata Flaviei Pennetta. Sincer nu prea ma asteptam sa o invinga pe Flavia dat fiind faptul ca aceasta si-a cam demolat toate adversarele pana la meciul din finala cu Yanina. Insa toate meritele si tot respectul pentru Yanina, este o performanta buna. Desi la conferinta de presa spunea ca este lasata in umbra de celelalte jucatoare belgience Justine si Kim asupra carora toata lumea isi indreapta atentia eu spun ca e mai bine sa nu prea fi bagat in seama si sa-ti faci treaba. Yanina a avut o atitudine excelenta !!! Este si unul din acele turnee la care castiga favorita mea si am inca un motiv in plus de satisfactie !!!
Ii urez mult succes Yaninei pentru noul an tenisistic si sper sa o vedem cat mai des castigand turnee !!!

               BRAVO YANINA !!!!!         


pus acum 14 ani
   
tavy2008
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 596
WTA - AUCKLAND - IANUARIE 2010


                             YANINA WICKMAYER - WINNER

wta auckland ianuarie 2010 wta auckland ianuarie 2010           

19.7KB


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la